2013 års pristagare!Många pristagare 2013, då vissa fick pris för över 25 år i Reklamserien. Från vänster:
JENS STORBERGET från SVEA fick pris för 27 ÅR I REKLAMSERIEN.
Ett unikum. Gjort mest mål genom tiderna (447), matchens lirare 32 ggr, skyttekung 2 ggr, stänkte in 52 på en säsong (rekord), gentleman 2004. Sköter hemsidan och all statistik, fick cancer 2004 med ca 25 % chans att överleva, har genomgått 3 korsbandsoperationer och slagit upp alla, utsliten knäled och är av läkaren förbjuden att spela fotboll och går ut och gör 20 mål i år 48 år gammal. En legendar.


ABGAR BARSOM från AGO blev ÅRETS ROOKIE.

Det är sällan man ser en sådan fantom och det är sällan man ser en så pass vältränad 36 åring. Han aspirerade även på en annan titel men till sist fastnade juryn för Rookie priset.


RUTGER LINDQUIST från TIDNINGSKUNGEN blev ÅRETS PUBLIKLIRARE.
I en Grand slam i Reklamserien ingår titlarna Publiklirare, Skyttekung, Player of the year och Gentleman. Bara Tor Sundberg har lyckas med det. Två st har tre inteckningar men i dag får vi en tredje. Han har vunnit skytteligan 4 ggr, blivit Player of the year och är med sina 44 år bättre än någonsin.


ROBERT NORDIN från DHL REKLAM blev PLAYER OF THE YEAR.
Årets spelare har en gång blivit årets Rookie. När han är i form så är det inte många som hänger med. Han är snabb, är teknisk, han kan göra mål. Han är lika bra bakåt som framåt och orkar springa som mycket som helst.


ERIK SALINGER från MTV/MEC blev SERIENS SKYTTEKUNG.
Årets skyttekung har bara spelat i tre år och är den minst meriterade av samtliga pristagare men vann alltså en av de mest meriterade titlarna. I år har han varit grym och blivit matchens lirare tre gånger och svarat för 23 mål.STEFAN SVANFELDT från TNS SIFO fick pris för 27 ÅR I REKLAMSERIEN.
Kan spela på alla positioner, grym på huvudet, 143 mål, matchens lirare 21 ggr och gentleman 2009.  THOMAS ENDLER från AGO blev SERIENS GENTLEMAN.
Han har i sinnet utvecklats mest av alla i hela Reklamserien. För 16 år sedan fick han ett pris som årets trevligaste buse. Nu är han en svärmorsdröm på planen. Han här lika hjulbent och har samma steg som Zeb Macahan.


MICHEL RYDBERG från SVEA fick pris för 29 ÅR I REKLAMSERIEN.
Matchens lirare 35 ggr (mest av alla), Tre inteckningar i Grand Slam, saknar bara skyttetrofén, träffade sin f.d. fru via Reklamserien i ett motståndarlag och de fick två Reklamseriebarn och där sonen Bobo redan gjort debut.


 BJÖRN WESTBERG från VINCITORI fick pris för 25 ÅR I REKLAMSERIEN.
Har vunnit dubbeln, gjort 95 mål trots backposition, seriens gentleman 2012 och evigt ung 55-åring.


FREDDY HÄGGLUND från DHL REKLAM fick pris för 30 ÅR I REKLAMSERIEN.
Gjort mål varje år och tillsammans har det blivit 386, matchens lirare 21 ggr, skyttekung 1987, gentleman 2000.


PELLE ERICSSON från DHL REKLAM fick pris för 27 ÅR I REKLAMSERIEN.
En tvättäkta snubbe, 224 mål, matchens lirare 28 ggr, gentleman 1996, player of the year 2000.


PETER KISFALUDY från BOW REKLAM fick pris för 28 ÅR I REKLAMSERIEN.
Vann skytteligan 1986, gjort 227 mål, matchens lirare 28 ggr, mest utvisade genom tiderna men lugnat ner sig med tiden och player of the year 2002.


ANDERS HAMMARGREN från BOW REKLAM blev SKYTTEKUNG I SERIE A.
Sällan har Reklamseriens haft en sådan kraftfull och karismatisk forward. Han älskar att spela och han älskar att göra mål och i år har han gjort nästan lika många som på de senaste fyra åren. Han har en egen målgest som vi alla vill se.


Ej med på den stora bilden:

THOMAS SVENSSON från SVEA fick pris för 45 ÅR I REKLAMSERIEN.
All presentation helt överflödig. Han är hela Reklamseriens superman.
 

 
Prisutdelare var PELLE KOTSCHAK
Reklamserien brukar ta en person som prisutdelare enligt följande kriterier: Legendar i Reklamserien, känd sportprofil eller en f.d. bra fotbollspelare. Årets pristutdelare har alla de kriterierna.