2017 års pristagare!


Prisutdelare var kommentatorn, Niklas Holmgren, presentation överflödig

Här delar han ut priset till cupmästarna Scrive

Och här till mästarna FC AsedoÅrets rookie blev MUNTAGA SOWE från Schibsted.

 Går i år till en spelare som har kommit in som en frisk fläkt i Reklamserien. Han har som lagkapten varit ryggraden hos nykomlingen Schibsted, som tog sig till slutspel. Han och hans lag kör en segersång i omklädningsrummet så att taket lyfter sig (se hemsidan) och man hör det ända till Brommaplan.


Årets skyttekungar i Serie A.

Delas för andra gången någonsin mellan tre personer. Grattis till Allroundspelaren som utvecklats mycket i år, DAVID ANDEBORN från BIZKIT HAVAS, energiknippet OSCAR IN DE BETOU från STUDION och EMIL HEDSÈN från FC ASEDO. Noterbart är att Hedsén gjort hela 46 mål under en säsong i div 4, Svensk rekord!

Andeborn har en förklaring till sin framgång.


Årets publiklirare blev PETER ARNESSON från Bizkit Havas

Har under hela 20 säsonger briljerat i Reklamserien med härlig teknik, ett positivt bemötande och så har han öst in hela 181 mål och vunnit Serie A:s skytteliga en gång och Premier Leagues två gånger. Han har dessutom blivit matchens lirare hela 21 ggr. Vi lyfter på hatten för urtypen av en Reklamserielirare.

Han lovar att träna extra till nästa säsong!Player of the year blev KRISTIAN KAUFMANN från Beirut Café/AGO.

Den som får det har fått flest Matchens Lirare utmärkelser i serien under året. Det är en skandal att han inte fått priset förut under sina 15 år i Reklamserien trots 22 utmärkelser. Han har blivit Mästare en gång och Cupmästare fyra gånger.

Kaufmann tycker han var bättre för två år sedanÅrets skyttekung blev DAVID KLINT från FC LE PACTE.

HELA REKLAMSERIENS SKYTTEKUNG, är ett mycket hett pris som så många gärna velat erövra någon gång men som så få lyckts med. Det är också det svåraste priset att vinna. Årets skyttekung är den fjärde äldste som vunnit denna titel och han är också en rookie trots sina 41 år på nacken. Grattis!

Klint har en förklaring till skyttetrofén.25 år i Reklamserien.

Två spelare skall hedras för 25 år i Reklamseriens tjänst. Det är också två mycket meriterande herrar. Den ena har blivit Mästare 4 ggr och cupmästare 1 gång och gjort över 100 mål. Hans namn är JANNE RYDBERG från SVEA. Den andra har nästan mest guld hemma i byrålådan av samtliga spelare i Reklamseriens historia. Han har blivit mästare 6 ggr, vunnit cupen 4 ggr. För 16 år sedan blev han Player of the year och för fem år sedan blev han Reklamseriens Gentleman. Välkommen fram BOW REKLAMS LAGKAPTEN MICHAEL EKLUND (ej med på bild).

Rydberg och Eklund blickar mot nya säsongerÅrets gentleman blev VASILIS BIRBAS från FC Asedo.

Sedan har vi det finaste priset av dem alla. Nämligen REKLAMSERIENS GENTLEMAN. Trots att han bara spelat 9 år i serien så var valet självklart i år. Han är alltid positiv, verkar gilla Reklamserien och talar också om det ofta. Han spelar juste och han har koll på sin trupp så att alla i laget uppträder exemplariskt. Dessutom är han ruggigt bra i fotboll.