2018 års pristagare!


Prisutdelare var BOW Reklams målvakt och populäre sportkommentator, Henrik Strömblad.Årets skyttekungar i Premier League blev ERIK BÄCKRUD och TOBIAS WIMNELL från MTG Sport.

 Delas mellan två spelar och de är från samma lag.


Årets publiklirare blev RICKARD ENGMARK från FC Asedo.

Har under året ständigt varit en oroskälla för försvaren i Serie A och under hösten har han avgjort många matcher. Han har överraskat oss alla flera gånger och har alltid en positiv attityd.Player of the year blev KLAUS BENGTSSON från AC Kungen.

Klaus var med via video. Han stormade in med stor karisma i Reklamserien för 18 år sedan och kom fram och lämnade laguppställningen till domaren. Han är en komplett fotbollspelare och kan spela både back, mittfält, forward och har varit coach för laget under några år. I år har han hoppat in mellan stolparna och gjort den ena stormatchen efter den andra och räddade kvar sitt lag från att åka ur Serie A.Årets skyttekung blev ANDREAS ANDERSSON från BOW Reklam.

Det är det svåraste priset att vinna. Årets skyttekung är den tredje äldsta som vunnit denna titel. Han har spelat i Serie A och Premier League, på riktigt alltså! Han har vunnit skytteligan i div 5 och i Allsvenskan samt nu även i Reklamserien.

Andersson värderar sitt pris och hyllar ReklamserienJANNE MÖLLER från FC Karlaplan fick pris för 25 år i Reklamserien.

Har mest spelat i Lads och Eurosport, blev cupmästare 2003.
FREDDY HÄGGLUND från Scrive fick pris för 35 år i Reklamserien.

Han har blivit mästare 1995 och cupmästare 2017. Blev skyttekung 1987 och gentleman 2000. Han ligger tvåa i den totala skytteligan på 388 mål.

Hägglund blickar fram mot fler säsongerÅrets gentleman blev MARTIN ANDREASSON från Bizkit Havas.

Det är det finaste priset av dem alla, att bli gentleman. Han har spelat 16 säsonger. Gjort 169 mål, har blivit matchens lirare 22 gånger och utsågs till Player of the year 2009. Han spelar alltid juste, håller reda på sina lagkamrater och gnäller aldrig på domaren trots att han borde göra det ibland.


THOMAS SVENSSON från Svea fick pris för 50 år (!!) i Reklamserien.

För 50 år sedan gjorde han debut. Han hade långt brunt hår, var smal och löpte kopiöst längs högerkanten. Han har även varit fotograf under många år och fotat er alla. Han blev gentleman 1991. Mer presentation är överflödig, han är Mr REKLAMSERIEN
.
Svensson deklarerar att nu är det över och reflekterar bakåtJENS STORBERGET från Svea fick pris för 30 år i Reklamserien och för 500 gjorda mål.

Här med sina tre barn som varit på plats många gånger. Han är mannen med 9 liv. Har vunnit skytteligan 3 gånger och är den äldsta skyttekungen genom tiderna. Han blev gentleman 2004. Han kom före Zlatan Ibrahimovic till 500 mål. Sportjournalisten Per Tellander uttryckte sig väl när han fick höra om dessa bravader, - Han ifrågasatte om någon i hela världen gjort 500 mål före kl 08.00 på morgonen.