Nyheter

18-09-17

Det spelas ingen kvalmatch till Serie A i år.

Sedan 2009 har en kvalmatch till Serie A spelats, mellan 2:an i Premier League och det nästsista laget i Serie A, som första match under finaldagen. Den ersatte matchen om 3:e pris som hade tappat lite status.

I år kommer inte denna match att spelas då Bonnier Broadcasting inte vill gå upp till Serie A och Bizkit Havas inte vill åka ner. Det innebär att den första matchen, cupfinalen, börjar på den vanliga tiden 06:30 och finalen startar 07:15.

 

18-09-07

Ingen uppdatering av hemsidan 10 - 15 september.

Webmaster är bortrest och har inte möjlighet att uppdatera hemsidan under ovanstående tid. Det är inte den bästa tiden då det är avslutande matcher i Serie A (med tabell och slutspelsplaceringar), en cupsemifinal och kvartsfinaler. Kolla med Tommy om ni är osäkra på placeringar och speltid.

Ber om ursäkt för detta men är på plats och filmar såväl vid slutspelets semifinaler och självklart under finaldagen.

 

18-08-02

Ytterligare två nya individuella rekord.

Detta är målvaktsrekord och antalet hållda nollor. De som tillförts är:
- Flest antal nollor totalt (Henrik Strömblad och Kristian Kaufmann, 35 st)
- Flest antal nollor under en säsong (Michel Rydberg, 7 st, 1996)

Till de individuella rekorden.

 

18-07-28

Tre nya individuella rekord har tillförts i statistiken.

Efter genomgång av all statistik och alla matchkommentarer har tre nya rekord tillförts.

De tre nya rekorden är:
- Äldsta spelare (Thomas Svensson, 71 år)
- Äldsta målskytt (Bengt Wicksell och Sven-Anders Eriksson, 66 år)
- Flest mål efter fyllda 50 år (Bengt Wicksell, 54 mål)

Flest antal mål efter fyllda 50 år har det också gjorts en maratonsskytteliga där alla 50-plussare som nätat finns med.

Till de individuella rekorden.

Till maratonsskytteligorna. 

 

18-07-20

Statistiken genomgången och uppdaterad.

Nu är all statistik genomgången från 1984-2017. Maratonligor och rekord är uppdaterade t o m säsongen 2017 och även vissa spelarprofiler.

Vidare så kommer några nya individuella rekord att presenteras under hösten. Det handlar om äldre spelare i Reklamserien. Först och främst rörande de äldsta spelarna som spelat i serien, dessutom de äldsta målskyttarna. Utöver det kommer en skytteliga skapas för alla som gjort mål efter de passerat 50 år. För detta krävs det ytterligare en genomgång av spelare så att det blir korrekt så därför kommer detta senare.

Förhoppningsvis ska det också gå att skapa rekord kring målvakter och då kring hur många nollor man har hållit, både rörande en säsong och sedan totalt. Detta är lite svårare, så det är inte helt säkert att det går att få fram tillförlitliga siffror. 

 

18-05-30

Ingen uppdatering av hemsidan 31 maj - 4 juni.

Webmaster är bortrest och har inte möjlighet att uppdatera hemsidan under ovanstående tid. Hoppas på förståelse för detta.

 

18-04-14

Rättelse avseende lag.

Det var fel vilket lag som utgått. Det är Bonnier News (f d Dagens Nyheter) som utgått och C MORE har ändrat namn till Bonnier Broadcasting.

Till matchprogrammet.
 

18-04-12

Matchprogrammet klart.

Reklamserien sätter igång onsdagen den 25 april och startar precis som ifjol med matchen AC Kungen mot BOW Reklam.

Det är samma lag som förra året året med den skillnad att C MORE utgått och därför består Premier League endast av 9 lag. Serie A består av 11 lag. Det övervägdes att Serie A skulle bestå av 12 lag och att Premier League skulle köra dubbelserie (två möten) men det hade blivit lite för tajt och avslutningsdagen hade blivit en bra bit in i oktober.

FC LE PACTE är nykomlingar i Serie A (som seriesegrare i PL ifjol) och TV 4 fick lämna Serie A och gör nu comeback i Premier League.

Det har heller inte hänt så mycket på namnfronten, det enda är att Bonnier News ändrat till Bonnier Broadcasting.

Till matchprogrammet.
 

18-03-25

Finjustering av statistik.

Efter att samtliga matchkommentarer från 1984 och framåt lagts upp på hemsidan gås nu all statistik igenom på nytt. Detta då det framgått att det funnits småfel i gamla tidningar och även när siffror tagits upp under åren. Detta kommer pågå under 2018 och innebär att några siffror kommer att diffa, speciellt avseende spelarstatistik och maratontabeller.

Spelarstatistik och rekord rättas till löpande medan maratontabellerna kommer att rättas till när alla säsonger gåtts igenom. I skrivande stund har samtliga säsonger fram till 2001 gåtts igenom, så det är en hel del kvar.

 

18-02-10

You Tube-kanalen färdiguppdaterad.

Befintliga videos från 2003 och framåt är nu upplagda på Reklamseriens You Tube-kanal. Under säsongen kommer aktuella videos läggas upp efterhand.

Till You Tube-kanalen